Ik ga dit jaar meedoen met de samenloop voor hoop, hopelijk halen we veel geld op.

15 & 16 juni vindt de Samenloop voor Hoop in Badhoevedorp plaats: Het wandelevenement van KWF Kankerbestrijding waarbij (ex)kankerpatiënten in het zonnetje worden gezet en overledenen worden herdacht. 24 uur lang maken verschillende teams op het parcours van atletiekbaan Kombijsport gezamenlijk een lange wandeling. Het staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Tijdens de samenloop vindt er een kaarsenceremonie plaats. Langs het parcours worden zakken neergezet met een brandende kaars er in. Op de zakken zijn persoonlijke boodschappen geschreven, geplakt of getekend. Als ’s avonds de kaarsen worden aangestoken, branden er honderden lichtjes voor al die dierbaren die met de ziekte kanker geconfronteerd zijn.

Tijdens dit evenement zamelen we geld in voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Jij kan een persoonlijke boodschap op de kaarsenzakken achterlaten, door voor 5 euro een zak te kopen. Deze 5 euro doneer je aan KWF Kankerbestrijding, en zo komen we steeds een stap dichterbij dit wetenschappelijk onderzoek. Koop een kaarsenzak en gedenk jouw dierbare.

www.samenloopvoorhoop.nl